Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Достићи врхунске стандарде у спорту и на правилан начин усмерити развој ученика основни су циљеви којима теже и школа и наствници. Наша школа је нарочито поносна на награде и постигнуте резултате из области спорта. Школа нема велики број ђака, али то није препрека за освајање многих награда. У последњих неколико година ученици наше школе освојили су мноштво медаља у индивидуалним и у екипним спортовима.

Резултати у школској 2013/14.

Кошаркашка екипа ученика наше школе је била прва на општинском, прва на окружном и друга на међуокружном такмичењу. Ови резултати су донели пласман на СОШО, школску олимпијаду на нивоу покрајне одржану у Сомбору, на којој су кошаркаши освојили бронзану медаљу.

1111

Одбојкашице су освијиле прво место на  општинском, прво место на окружном, треће место на међуокружном. Ови резултати су им донели пласман на СОШО  где су освојиле седмо место.

1

Одбојкаши су били први на општинском и други на окружном такмичењу.

Пливачи су такође остварили запажене резултате. Никола Исаков (VIII) је освојио прво место на Републичком такмичењу одржаном у Београду. Пласман на Републичко су остварили и Плавшић Никола и Миа Жилић (VI)

111

 

Резултати у школској 2014/15.

Пливачи наше школе су и у овој години имали запажене резултате. Миа Жилић (VII) и Данило Јанков (VIII) су остварили пласман на Републичко такмичење одржано у Београду.

11

Мушке кошаркашке и  рукометне екипе су освојиле трећа места на општинском такмичењу.

Одбојкаши су и ове године били први на општинском, први на окружном и други на међуокружном такмичењу одржаном у Суботици. Одбојкаши су поражени у финалу од домаћина у два тесна сета.

1 

Ученица наше школе Катарина Николић (VIII) је била прва у скоку у вис на окружном такмичењу одржаном у Сенти. Самим тим је остварила пласман на међуокружно такмичење у Новом Саду. На овом такмичењу КатаринаНиколић је остварила сјајан резултат освојивши је друго место.

11

 

Млађи ученици наше школе редовно учествују на Малим олимпијским играма, школском такмичењу које је увршћено у редован календар такмичења Министарства просвете. Ове године су ученици првог разреда били први на општинском, а други на окружном такмичењу. Ученици другог и трећег разреда су такође учествовали на овом такмичењу и остварили друго, односно треће место.

1

 

Ученици млађих разреда (I-IV) су са својим другарима из петог и шестог разреда учествовали у Мини атлетици, школском такмичењу на нивоу покрајине. Њих петоро је остварило пласман на финално такмичење у Новом Саду. То су: НемањаНоваковић (VI) у трци на 300 метара, НиколаТомашевић (V) у скоку у даљ, Јелена Лукић  (IV) и ТадијаСтанишић (I) у трци на 60 метара, Давид Мутавџић (IV) у дисциплини бацања вортекса.

1

 

Поред редовне наставе и секција, наставници физичког васпитања се кроз разне ваннаставне активности труде да деци објасне значај физичког васпитања,  утицај који би правилно изведена  физичка активност требала да има на њихов живот, односно правилан раст, развој психофизичких способности и правилан развој у сензитивном периоду у којем се налазе.

Традиционално се поводом Дана школе организује утакмица између родитеља и ученика наше школе. Прошле године је то била фудбалска, а ове године кошаркашка утакмица.

1

 

Такође, ове године у оквиру прославе Дана школе органозована је и презентација два борилачка спорта, џудоа и каратеа. Презентацију су са својим тренерима и другарима изводили ученици наше школе који тренирају ове спортове и такмиче се у градским клубовима.

Ученици наше школе учествују у спортским такмичењима које се организују од стране локалне самоуправе или клуба. Тако смо били редовни учесници и освајачи награда на кошаркашком такмичењу „Банини лига“ , а сад учествујемо на фудбалском турниру „Лига будућих шампиона“.

111 

Надамо се да ћемо и убудуће имати успеха на школским такмичењима, и да ће број деце које се укључују у спортске активности расти. Самим тим наш рад добија одређену вредност, а наша срца постају већа.

СПОРТСКИ ПОЗДРАВ!

Претрага

Часопис

Распоред звона

RasporedZvonaNizaSmenaModul

RasporedZvonaVisaSmenaModul

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com