Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

       На Митровдан, 8. новембра, свечано смо обележили Дан школе. Поносни на њену традицију, постојаност, лепоту и велики допринос култури и образовању,  прославили смо у фискултурној сали 71-годишњицу наше школе.

      Потрудили смо се да нашим најбољим ученицима буду додељене заслужене награде у присуству запослених, чланова Школског одбора, представника Савета родитеља и представника локалне самоуправе. Награђени су ученик генерације Новак Деспотовић, спортиста генерације Марина Радивојша, а из Фонда Велинка Тешин награде су као најбољи у области књижевности добили Леа Вукобрат и Вук Јакић.

      Ограничења која нам намеће ванредна ситуација, као и почетак јесењег распуста, нису нас спречили да уз поштовање мера, које се тичу броја присутних и броја учесника, уприличимо занимљиву приредбу, на чијој припреми су ученици сарађивали са својим учитељима и наставницима, али и жива реч са речју технике.  Успешно је реализован и пренос уживо како би родитељи и пријатељи школе, иако код својих кућа, ипак били са нама.

     Надамо се да ћемо следећу прославу дочекати отворених врата, у свечанијим, здравијим и уобичајеним околностима.

Претрага

Часопис

Распоред звона

RasporedZvonaNizaSmenaModul

RasporedZvonaVisaSmenaModul

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com